REFERENSER

När Polarbröd bjuder in hela sin personal till Polargalan med konferens och fest är kraven höga. Mat, dryck, miljö och underhållning ska vara av toppklass för att ge gästerna upplevelser att minnas för livet. 
Här passar Krutov & Co in perfekt.

Jag har anlitat bandet två gångar för Polargalan och de levererar med full energi en show som får folk att hoppa och partaja länge på småtimmarna.
De lirar jättebra och har en repertoar som ger ordentligt ös.
Bandmedlemmarna är dessutom trevliga och bra att ha att göra med.
Inget strul. Raka besked. Tack för det!

Marcus Bodin, Polarbröd / Booga Produktion

Vid Axfood Närlivs stora Vårmässa anlitade vi Krutov & Co som underhållning. Ett mycket trevligt gäng musikaliska killar med bred repertoar. Jag kommer med all säkerhet att anlita Krutov & Co i framtiden vid något tillfälle och kan lämna de bästa rekommendationer!

Per Thunehed, Axfood

Ni har gjort det igen! Tack för en enorm spelning på vårt senaste event!
Det verkar som om Ni kan få igång vilken publik som helst….Magiskt!
Med Er på scenen behöver vi aldrig vara oroliga om gästerna ska ha kul och uppdragsgivaren bli nöjd. Nej, vi kan i lugn och ro ägna oss åt det vi är bra på, och lämna gästerna och röjet i era händer…det känns tryggt.

Pär Johansson, Food Catering

Krutov & Co har på bara ett år blivit något av ett husband i på festivalen i Burträsk.  När festivalkvällen närmade sig var himlen full av stark vind och massivt regn vilket gjorde området allt annat än gästvänligt.

När då biljettkassorna öppnar förstår man Krutovs popularitet. Över 900 personer trotsar det pågående ovädret för att se dessa kungar av covers uppträda och det blev en fantastisk stämning.

Jag bokade dem omedelbart till nästa års festival, är det soligt vet jag inte om all publik kommer att rymmas, men det är ett roligt dilemma.

Jag kan varmt rekommendera detta fantastiska band.

Robert Lindberg, Burträsksvängen

Tack för en oförglömlig kväll. Ni var fantastiska! Det finns gott om bra urval utav låtar och som dessutom har känslan att pricka precis rätt under spelningen. Ni blandade vilt, spelar otroligt tight och med en enorm glädje!
Lena Sjödin, IKEA Sundsvall

Krutov & Co har blivit profeter i sin egen stad! Hög partyfaktor på ett mycket proffsigt sätt! Perfekt både till firmafester och publika arrangemang. Enormt uppskattade under alla år på Stadsfesten, fyllde tält kväll efter kväll efter kväll...

Joachim Manberg, Stadsfesten, Station 8

Måste bara tacka för att ni spelade så grymt bra och bidrog till en suverän bröllopsfest. De omdömen ni fått från gästerna är, jävlar vad bra bandet var! Vilken grym bredd de hade på repertoaren etc. Ni var värda vartenda öre!
Ni var värda vartenda öre! Ni fick till och med mina sjukligt blyga kusiner från Stockholm att hoppa på dansgolvet, det har ingen lyckats med tidigare.

Magnus Lövgren, Coca Cola, Luleå

Det är ingen lätt uppgift att arrangera en fest för sina kunder - speciellt inte om kunderna spänner över flera generationer. Krutov & Co är ett band som vi därför varmt kan rekommendera.

De varvar olika musikstilar från olika tidsperioder och kryddar med riktiga klassiker. Musik som verkligen får festdeltagarna att sjunga med och komma loss. De gånger vi anlitat Krutov & Co har det alltid blivit succé.

Mats Stenlund, Solid Park

Krutov nu också i Klimpfjäll! Påsksmällen på Klimpfjälls hotell är en stor kväll sedan många år. Men i år ville vi bjuda på något extra, så vi anlitade det säkraste kortet man kan få. Krutov fick inte bara 700 gäster utan även fjällen att gunga....lyriska gäster....fantastiskt nöjda arrangörer. Det är bara att en än gång konstatera, oavsett vilken typ av tillställning vi har så det finns inget bättre än grabbarna i Krutov.

Mie Johansson, Hotel Klimpfjäll

HÄR ÄR NÅGRA AV DET FÖRETAG SOM ANLITAT OSS